Zašto Pluryal Mesoline ?

Na proces starenja utiču kako spoljašnji  (sunčevi zraci, stres, zagađenje) tako i unutrašnji faktori (biološki sat). Nivoi kolagena, elastina i hijaluronske kiseline u koži počinju da se smanjuju . Koža počinje da gubi elastičnost, sjaj, hidrataciju. Boja naše kože s godinama se menja i razvija smeđe mrlje, posebno kod pušača. Svakodnevna dnevna nega kože treba da bude kvalitetna jer predstavlja zaštitu kože lica od atmosferskih zagađenja ali nije dovoljna da spreči starenje kože i da značajno izmeni njen kvalitet.  Za razliku od lokalnih krema ili dodataka ishrani, koji ne daju efekta i ne pospešuju rast kose, Pluryal Mesoline serumi u potpunosti imaju koristi za kožu i kosu.  

Pluryal Mesoline su bezbedni, visoko koncentrovani i inovativni sterilni serumi, razvijeni da omoguće lekarima, koji se bave estetskom medicinom, da poboljšaju stanje kože i kose. Svaka formula sadrži samo par sastojaka kako bi se uspostavila veća efikasnost pojedinačne komponente. Prodiru efikasno u kožu, odmah dajući tretiranom području materijale koji će podstaći njeno obnavljanje i sadrže zaštitne mehanizme sa minimalnim neželjenim efektima!

Pod uticajem unutrašnjih i spoljašnjih faktora koji utiču na starenje kože, možemo uočiti promene teksture kože u vidu:

  • Pojava linija i bora
  • Gubitka čvrstoće i elastičnosti
  • Gubitka sjaja, tonusa i hidratacije
  • Pojave smeđih mrlja i promene boje tena
  • Pogoršanja proširenih pora
  • Hrapavosti

PLURYAL MESOLINE proizvodi su kombinovane terapije koje obuhvataju različite proizvode za potpunu negu lica i tela sa trajnim rezultatima

Kombinovanjem vašeg zdravog načina života sa našim Pluryal proizvodima dobićete najbolje rezultate koji su vidljivi odmah posle prvog tretmana!

Hiljade zadovoljnih korisnika i više od 10 miliona prodatih tretmana su dokazi fantastičnih rezultata Pluryal Mesoline proizvoda!