O nama - Mikodental MD Beauty

Poštovani klijenti,

 Hvala vam što se interesujete za naše proizvode. 

Od svog osnivanja 1987 godine u Nemačkoj , a potom u Srbiji, MIKODENTAL se bavi uvozom najsavremenijih medicinskih proizvoda u regionu. Mi smo internacionalna kompanija sa predstavništvima u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Kaliforniji. Snabdevamo mnogobrojne klijente materijalima i i opremom vodećih svetskih kompanija. Novo u našoj ponudi su fileri i mezo kokteli Pluryal uz osnivanje ogranka MDbeauty u Beogradu!

Pluryal proizvodi se prodaju u više od 70 zemalja sveta,  široko prihvaćeni zbog kvaliteta na strogim tržištima poput Švajcarske, Nemačke, Luksemburga, Rusije, Kanade, Saudijske Arabije, Brazila, Francuske itd. Više od 10 miliona prodatih tretmana su dokaz fantastičnih rezultata Pluryal Mesoline proizvoda!

MD Skin Solutions: svet estetskih inovacija
Sa sedištem u Luksemburgu, kompanija MD Skin Solutions je ISO 13485 sertifikovani proizvođač hijaluron filera i mezo-koktela. Oslanjajući se na najnovija dostignuća regenerativne medicine, MD Skin Solutions je definisao originalni pristup starenju koji daje najbolje rezultate. Naučnici kompanije MD Skin Solutions uspešno su razvili kombinovane protokole terapije za lečenje znakova starenja kože. Ovaj pristup pruža dugotrajne, pouzdane i potpune rezultate za pacijente koji su sve zahtevniji i bolje informisani.

PROIZVODI DERMALNI FILERI „Pluryal®“: ovi proizvodi na bazi hijaluronske kiseline tretiraju bore i obnavljaju volumen lica i usana na skladan, trajan i prirodan način koristeći PREMIUM tehnologiju. 

MEZO-KOKTELI „Pluryal® mezo“: regenerišu kožu sa samo nekoliko tretmana anti-age mezoterapije. Formula hijaluronske kiseline obogaćena aminokiselinama obezbeđuje neviđene rezultate stimulišući sintezu kolagena i elastina. .

SVAKODNEVNA NEGA PROTIV STARENJA, „Pluryal® SKINCARE“: Sredstva za negu visokih performansi zasnovana na ekskluzivnoj formuli „HA-Boost Complex“, koja produžavaju rezultate dobijene estetskim medicinskim tretmanima i svakodnevno obnavljaju kožu. 

Reč tima:
“I lekari i korisnici dokazali su da smo u pravu. Svakih pet minuta negde u svetu se primenjuje tretman MD Skin Solutions. Na osnovu inovativnih naučnih principa, laboratorije MD Skin Solutions nastavljaju da rastu. U narednim godinama otvorićemo put ka revolucionarnijim otkrićima stalnim podizanjem nivoa izvrsnosti. Naš izazov je svaki put ići korak dalje kako bismo poboljšali dobrobit muškaraca i žena u svakom trenutku njihovog života”

MD Skin Solutions

GENERALNI ZASTUPNIK I DISTRIBUTER ZA SRBIJU, BOSNU i HERCEGOVINU,  CRNU GORU, HRVATSKU I MAKEDONIJU:
MIKODENTAL DENTAL DEPOT – MD BEAUTY.

Posetite naš shop i poručite odmah svoje Pluryal proizvode