Mezoterapija lica

Pluryal Hijaluron Mesoline - Fileri i mezoterapija

Mezoterapija lica i tela

 Mezoterapijski tretman se može uraditi u bilo koje doba godine, bez obzira na to da li je koža osunčana ili ne. Koža je nakon mezoterapije podmlađena. Konstantna nega mezoterapijskim koktelima održava tonus i svežinu kože i ukoliko se redovno primenjuje značajno usporava starenje kože. Cilj mezoterapije je da se u koži pospeši proizvodnja kolagena, elastina i hijalurona, kao i da se nahrani aktivnim supstancama neophodnim za zdravu i mladalačku kožu. 

Poželjno je na tretman doći bez šminke, čistog lica.

Nakon mezoterapije lica potrebno je:

-izbegavati sunce;
-izbegavati intenzivno većbanje naredna 2 do 3 dana;
– nekoliko sati nakon tremana treba izbegavati tuširanje vrućom vodom;
– ne koristiti šminku ni druge proizvode koji služe za negu kože lica;
– izbegavati garderobu koja ima kragnu kako ne bi došlo do iritacije.

STARENJE MENJA OBLIK VAŠEG LICA I VAŠEG TELA

Na proces starenja utiču kako spoljašnji faktori ( zagađenje, sunčevi zraci, stres ) tako i unutrašnji faktori ( biološki sat ).

Šta se dešava?
Nivoi kolagena, elastina i hijaluronske kiseline u koži počinju da se smanjuju.
Spolja se menja tekstura naše kože: gubi elastičnost, sjaj, hidrataciju i postaje
opuštena.

 • Pojava linija i bora
 • Pojave smeđih fleka / promene boje tena
 • Pogoršanje proširenih pora
 • Hrapavost

  Štaviše, boja naše kože se sa godinama menja i razvija smeđe fleke, posebno
  kod pušača.
Šta je mezoterapija - Pluryal Mesoline mezoterapija - MD Beauty Mikodental

Najnovija istraživanja MEZOTERAPIJU svrstavaju u najbolji tretman od svih drugih metoda koje podstiču regeneraciju, remodelaciju i regulaciju kože.

Zašto je mezoterapija najbolji treman?

 • Pomaže u regeneraciji kože
 • Pomaže u lečenju akni
 • Sužava  pore
 • Leči hiperpigmentacije kože
 • Poboljšava teksture i elastičnost kože
 • Uklanja opekotine i ožiljke
 • Pomaže u redukciji i smanjenju bora
 • Sprečava opadanje kose
 • Pomaže u uklanjanju strija
 • Pomaže u redukciji celulita
 • Uklanja neželjene masne naslage

Kako bi se usporilo starenje, a već nastale bore ublažile, kožu lica potrebno je redovno negovati a tretman za podmađivanje koji se preporučuje kao deo redovne nege jeste mezoterapija Pluryal koktelima.
Pomoću ove metode se mikoinjekcijama u srednji sloj kože ubrizgavaju prirodni sastojci u obliku koktela odnosno vitamini ( A, B, C, E i K ), minerali, antioksidansi, aminokiseline, hijaluronska kiselina i faktori rasta, tj ono što koži nedostaje. Zato mezoterapija dovodi do poboljšanja ishrane kože, bolje hidratacije i protoka krvi, a uz to stimuliše stvaranje NOVOG kolagena u koži i umanjuje bore, te na taj način usporava starenje.

Pluryal Mesoline mezoterapija - MD Beauty Mikodental - Regeneracija, remodelovanje, regulacija

Pluryal je razvio 5 proizvoda koji ciljano deluju na promene na koži, koje pružaju umoran i nezdrav izgled.
Refresh | Tight | Shine | Clear | Antiox
Svaki proizvod sam ili u kombinaciji sa drugim preparatima je ciljano formulisan za regulaciju nepravilnosti kože u nekoliko tretmana.

ŠTA AKO MOŽETE LAKO I BRZO DA SE REŠITE NEŽELJENIH MASTI BEZ LIPOSUKCIJE I HIRURGIJE?
Genetika, loše navike ishrane i starenje može imati negativne posledice na oblik submentalne regije i celokupne kože tela.
Neželjene masne naslage se često nalaze u regiji brade (tzv. dvostruka brada) ili u butinama, zadnjici, stomaku, bokovima, kolenima, pa čak i unutrašnje strane ruku. Svi dobro znamo da se ove dosadne masne naslage često odupiru najstrožim dijetama i planovima vežbanja.

Efekat pomorandžine kore (celulit) pogađa žene više nego muškarce zbog različite distribucije masnoće, mišića i vezivnog tkiva. Mogu se pojaviti kod mršavih i gojaznih žena pod uticajem ženskih hormona. Smatra se da ovaj problem postoji kod 80 do 90 procenata žena u različitom stepenu. Pluryal Mesoline BODYFIRM je pažljivo dizajniran koristeći sastojke za topljenje masti i efektom glatke kože za samo nekoliko tretmana.

Opuštanje kože tela, često povezano sa celulitom, može se javiti i posle trudnoće, nakon gubitka kilograma ili jednostavno procesom starenja.

Pluryal je razvio 3 proizvoda koji ciljano deluju na ove promene i vraćaju samopouzdanje u Vaš izgled!

Facecontour | Bodycontour | Bodyfirm

Pluryal Mesoline BODYCONTOUR efikasno preoblikuje neželjene masne naslage zahvaljujući formulaciji na bazi 1% dezoksiholne kiseline (Pluryal Mesoline FACECONTOUR) ili dezoksiholne kiseline u sprezi sa fosfatidiholinom (Pluryal Mesoline BODYCONTOUR).
Ove formule su dokazano efikasne u preoblikovanju regija lica i tela, topljenju masti sadržanih unutar masnih ćelija, u samo nekoliko tretmana.
Svaki proizvod korišćen sam ili u kombinaciji sa drugim preparatom pružiće željeni efekat u cilju remodelacije tretirane regije.

ŠTA SE DEŠAVA SA MOJIM NAČINOM ŽIVOTA?
Voditi zdrav životni stil koji se sastoji od zdrave i uravnotežene ishrane i plana vežbanja osnova je samopouzdanja. Kombinovanjem Vašeg zdravog načina života sa našim Pluryal proizvodima dobićete najbolje rezultate!


Svaki tretman sa Pluryal Mesoline serumima traje 25 minuta i nakon tretmana možete se vratiti Vašoj svakodnevnici. Mezoterapijski tretmani se mogu raditi u bilo koje doba godine, bez obzira da li je koža osunčana ili ne. U zavisnosti od problema i stanja kože moguće je kombinovanje Pluryal Mesoline proizvoda.
Zbog svega toga mezoterapija je poznata i kao TRETMAN VEČNE MLADOSTI.

ZAŠTO IZABRATI PLURYAL MESOLINE PROIZVODE?
Pluryal Mesoline su bezbedni, visoko koncentrovani i inovativni sterilni serumi:
Razvijeni da omoguće lekarima koji se bave estetskom medicinom da poboljšaju stanje kože ( lica i tela ) i kose. Sadrže teksture i komponente koje su pažljivo razvijene kako bi se pružila formula za optimalno prodiranje u kožu ili skalp. Nude najširi spektar formula odmah spremnih za upotrebu kojima se ciljaju sve indikacije u svakodnevnoj praksi estetske medicine.

Sterilni serumi „Pluryal mesoline“ se proizvode u skladu sa „GECISS SERUMS“ tehnologijom.

PLURYAL MESOLINE proizvodi su kombinovane terapije koje obuhvataju različite proizvode za potpunu negu lica i tela sa trajnim rezultatima

3 DELOVANJA - 9 PROIZVODA

Regeneracija
Pluryal Mesoline Refresh
Pluryal Mesoline Hair

Regulacija
Pluryal Mesoline Shine
Pluryal Mesoline Antiox
Pluryal Mesoline Clear

Remodelacija
Pluryal Mesoline Tight
Pluryal Mesoline Facecontour
Pluryal Mesoline Bodyfirm
Pluryal Mesoline Bodycontour