Hijaluron filer Pluryal Volume Lidocaine - volumizirajući dermalni filer za preoblikovanje i preuređivanje različitih crta lica i struktura sa lidokainom

Pluryal Volume Lidocaine MD Beauty Hijaluron - Mikodental, Hijaluronski dermalni filer za obnavljanje struktura lica

Pluryal® Volume Lidocaine

1 špric x 1ml

Povećava jagodične kosti
Ispravlja mandibulu
Povećava usne

Pluryal® Volume Lidocaine je inovativni hijaluronski dermalni filer koji se koristi za obnavljanje struktura lica u dubokom dermisu. Koristite Pluryal® Volume Lidocaine za jačanje obraza i usana, preoblikovanje nosa, ispravljanje donje vilice i preuređivanje brade ili leđa ruku. Proizvod sadrži lidokain, snažni anestetik, za ugodniju injekciju.

Područje: Obrazi i usne, nos, mandibula, brada i šake

Sastav

Hijaluronska kiselina 23mg/ml

Lidokain 0,3%

Prednosti Pluryal® Volume-a:

Plurial Volume je viskoelastični rastvor za intradermalnu injekciju koji sadrži 23mg / ml umrežene monofazne hijaluronske kiseline sa lidokainom.

Pruža veću udobnost pacijentima, Pluryal Volume je dostupan sa lidokainom, lokalnim anestetikom koji obezbeđuje bezbedno aplikovanje.

Korekcija dubokih bora i nabora

Povećavanje volumena lica

Preuređivanje kontura lica

Rezultati sa Pluryal proizvodima su vidljivi od prvog tretmana. Kako biste održali rezultate, tretmane sa Pluryal Volume Lidocaine potrebno je ponavljati na svakih 6 do 12 meseci za bore i zatezanje kože ili na svakih 6 do 9 meseci za korekciju usana.
Nakon tretmana moguće su pojave crvenila, svraba, otoka i modrica koje uglavnom nestaju nakon 48 sati.

Da li su Pluryal proizvodi bezbedni?
Pluryal proizvodi sadrže hijaluronsku kiselinu koja se prirodno nalazi u koži i više od dve decenije se koristi u proizvodnji dermalnih filera. Proizvod dostupan sa i bez Lidokaina .

U saglasnosti sa ISO 13485 i GMP standardom.

Nova generacija hijaluronskih dermalnih filera. Hijaluronska kiselina.. Zasnovano na P.R.E.M.I.U.M Design Concept.  Usaglašeno sa najvišim standardom sterilnosti; >EC i ISO 13485 sertifikatima. Pluryal proizvodi su u saglasnosti sa ISO 13485 i GMP standardima. Priprema gela u čistim soba u saglasnosti sa EN ISO 14644. Usaglašenost procene biokompatibilnosti sa smernicama EN ISO 10933. Potpuna kontrolisanost hijaluronske kiseline kao što su temperatura, okruženje… Obezbeđen je najviši nivo sterilnosti proizvoda s obzirom na tu da su svi proizvodi termalno sterilisani u parnom autoklavu što je svakako sigurnije od aseptično punjenih špriceva.

Komletan asortiman dermalnih filera ( sa ili bez lidokaina) i proizvoda za zatezanje kože zasnovanih na ne životinjskom poreklu hijaluronske kiseline, sa P. R. E. M. I. U. M. Design Concept. Namenjeni da oblikuju konture lice i hidriraju kožu. Kompletan asortiman proizvoda za sve

 

Poštovani doktori, da bi ste imali pristup cenama svim filerima i mezokoktelima, molimo Vas da se registrujete.