Najbolji hijaluron Fileri

 • P.R.E.M.I.U.M. Dizajn
 • Elastičnost
 • Kapacitet filera:
  Veoma visok G’ Faktor
 • Mala sila istiskivanja
 • Čistoća
Pluryal Injecatbles, premijum Hijaluron fileri - MD Beauty Mikodental - Tvoje najlepše godine su sada

Poštovani doktori, da bi ste imali pristup cenama svim filerima i mezokoktelima, molimo Vas da se registrujete.

Pluryal Injecatbles, premijum Hijaluron fileri i mezoterapija, elastičnost kože - MD Beauty Mikodental

S godinama koža lica i vrata gubi na elastičnosti, postaje tanka i suva, stvaraju se bore, opušta se a usne se tanje. Posle 30. godine života, količina hijaluronske kiseline u koži počinje da opada. Većina žena posle svoje 50. godine života želi da očuva mladalački izgled lica, vrata i usana. Tada se traže alternativna rešenja koja su uglavnom kratkog veka. Lekari savetuju da svaki problem rešavamo sa onim što je prirodno deo nas. Hijaluronski fileri  su odličan izbor za povratak svežeg i mladalačkog izgleda kože. Kada se koža jednom tretira hijaluronom ona sporije stari! Najveći procenat hijalurona kod mladih se nalazi u koži. U proseku ga ima oko 15 grama u celom ogranizmu čoveka i pored kože, nalazi se i u zglobovima, hrskavici i očima.

Hijaluron je veoma popularna ant-aging procedura jer na prirodan i siguran način vraća mladalačku svežinu usnama, licu i vratu. A uz to sama procedura traje kratko, oko pola sata.

Hijaluron je prirodna supstanca koja se ionako nalazi u ljudskom telu. Zajedno sa laserima spada u popularne estetske procedure zbog svojih efikasnosti, jer se bore mogu korigovati ili ukloniti za kratko vreme  a efekat je vidljiv ODMAH!

Pluryal Injecatbles, premijum Hijaluron fileri - MD Beauty Mikodental - Tvoje najlepše godine su sada

Pogledajte naš asortiman Pluryal Injectables proizvoda

Pluryal Injecatbles, premijum Hijaluron fileri - MD Beauty Mikodental - Tvoje najlepše godine su sada

Vezivanjem vode, hijaluronska kiselina omogućava bolju hidrataciju tkiva. Kako prolaze godine naša koža gubi elastičnost, tonus i smanjuje se njena hidratacija usled resorbcije hijaluronske kiseline, te se pojavljuju bore. Upotreba hijalurona je adekvatna za sve uzraste. Optimalno je početi kada se pojave prve borice bez obzira na godine, jer se one lakše koriguju dok su u začetku i sprečava se njihovo produbljivanje.  Masno tkivo koje se nalazi pod kožom,  a koje garantuje njenu elastičnost i zategnutost se gubi a koža koju sada nema šta da drži se opušta i stvara prevoje zbog kojih nastaju bore. Zahvaljujući svojoj strukturi koja se sastoji iz više različitih supstanci, dermalni fileri se mogu ubrizgavati u sve delove lica jednako. Najčešće se koriste kako bi se podigle jagodice, zateglo čelo, definisale vilice i brada ali i u druge svrhe kao što je punjenje usana. Upravo zbog ovog  podizanja delova lica ovaj tretman još zovu i face lifting hijaluronskim filerima.

Tretiranje kože lica i vrata kao i usana hijaluronom daje odlične, dugoročne rezultate. Obnavljanjem hijalurona obnavlja se normalna količina vode u tkivu što posle aplikacije čini kožu hidriranom, elastičnom i čvrstom čime koža dobija volumen i bore su popunjene. Nakon procedure hijaluronom koža je hidrirana, elastična, podmlađena, čvrsta, zategnuta  i ima mladalačku svežinu.

Efekti nisu večni!  Iako imaju dug rok trajanja (8-12 meseci) hijaluronski fileri ne rešavaju zaista vaš problem sa borama. Ukoliko ne obnavljate filere, bore će ponovo postati one stare baš kao i sve druge nepravilnosti. Za svaku popravku trebaće vam manja količina filera za lice nego za prvi tretman a postoji i šansa da oni na duže staze mogu podstaći proizvodnju kolagena u koži.

Pluryal Injecatbles, premijum Hijaluron fileri - MD Beauty Mikodental - Tvoje najlepše godine su sada
Pluryal Injecatbles, premijum Hijaluron fileri i mezoterapija, usne - MD Beauty Mikodental

Popunjavanje usana hijaluronom
Nakon tretiranja usana hijaluronskim filerima one su jedre, rumene, lepe i prirodne. Rezultat popunjavanja usana hijaluronskim filerima je odmah vidljiv i poboljšava se posle dan ili dva od tretmana, te traje od 6 do 9 meseci u početku a ako se tretman ponovi nakon pola godine, efekat je vidljiv i duže od 12 meseci. Hijaluron u usnama je mnogo sigurniji i manje traumatičniji postupak od plastične hirurgije. Tretman je potpuno bezbolan i siguran. Usne se povećavaju uz pomoć mikroinekcija. Na taj način se smanjuje mogućnost pojave modrica u delu ubrizgavanja.

Hijaluronski fileri spadaju među najpopularnijim metodama za uklanjanje bora. Svoju popularnost dermalni fileri duguju činjenici da su pokazali najviše potencijala za uspešan tretman bora sa što manje nuspojava. Rizik od neželjenih reakcija sveden je gotovo na minimum. Opasnost od alergijske reakcije na hijaluronski filer je zanemarljiva, pre svega što hijalurona već prirodno ima u koži. Hijaluronski fileri mogu izazvati trenutne reakcije koje se javljaju u satima nakon tretmana ali kako su se brzo javili najčešće se sami brzo povlače. Koža može pokazati crvenilo, otok ili osetljivost na mestu na kome je filer. U većini slučajeva period posle tretmana pacijenti ne doživljavaju kao oporavak jer nema vidljivih posledica. Tretman je poprilično lak i u najvećem broju slučajeva ljudi imaju utisak da su se samo malo osvežili. Nema zavoja, ulaznih rana i rezova, anestezija nije obavezna a nećete biti primorani ni na kakvu restrikciju. Kada se hijaluronski fileri smeste u koži, njihovi aktivni sastojci marljivo rade na hidrataciji kože i povezivanju njenog tkiva. Time se vremenom pospešuje a potom i održava maldalački volumen kože.

Pre samog tretmana neophodno je posavetovati se sa stručnjakom oko izbora hijaluronskog filera. Fileri se biraju prema tipu kože i konkretnim problemima koji žele da se reše. Svakoj bori ne prija svaki filer, a pravi izbor i savet će znati samo odgovarajući stručnjak. Koliko će filera biti potrebno za tretman zavisi od same bore i njene izraženosti. Veće udubljenje znači više filera za lice. Jako je važno da lice koje sprovodi tretman bude dobro upoznato sa istorijom kožnih bolesti kod pacijenta, kao i sa skorijim zubarskim intervencijama. Šminku takođe izbegavajte kako pre tako i posle nekoliko dana nakon tretmana. Lice mora biti potpuno čisto i tek sa takvim licem možete uraditi tretman hijaluronskim filerima.

Pluryal Injecatbles, premijum Hijaluron fileri - MD Beauty Mikodental - Tvoje najlepše godine su sada
Pluryal Injecatbles, premijum Hijaluron fileri i mezoterapija, - MD Beauty Mikodental, izvrsnost je naša nauka

Hijaluronski fileri za lice mogu biti od pomoći i u nekim drugim situacijama. Ukoliko imate ožiljke ili neke neravnine na koži, ožiljke od akni ili bilo kakva udubljenja, hijaluronski fileri mogu simulirati tkivo i popuniti prazan prostor. Time vaša koža deluje zategnuto i puno i vraća se mladalački izgled a nepravilnosti se brišu sa lica.

Šta se sve postiže hijaluronom?

 • Podmlađivanje dekoltea, lica,  vrata i šaka
 • Oblikovanje vilične linije i brade
 • Oblikovanje usana i lica
 • Neutrališe štetne slobodne radikale
 • Dubinski hidrira i obnavlja kolagen
 • Uklanjanje podočnjaka
 • Održava tonus kože i obnavlja njen volumen
 • Uklanjanje marionetskih i nazolabijalnih bora
 • Povećanje usana koje zadržavaju prirodan osećaj
 • Oblikovanje jagodica i obraza
 • Harmonizacija crta lica i ispravljanje asimetrija

Posetite naš shop i poručite odmah svoje Pluryal Injectables proizvode