Činjenica je da brojni faktori, kako genetski predodređeni, tako i spoljni, dovode do starenja. Čovek gubi na visini, mišićnoj masi  ukupnoj težini. Oko 25. godine života pojavljuju se prvi vidljivi znaci starenja. Često se kaže da je način našeg života ispisan na našim licima – bore, fine linije, podočnjaci. Tokom godina gubi se potkožno masno tkivo, tekstura i elastičnost kože, vidljiva je nejednakost u pigmentaciji. Iako je starenje zbog genetske predodređenosti put u jednom smeru, ne zaboravite da je dobra vest to što je važno kakav je to put.

Kako bi se usporilo starenje, a već nastale bore ublažile, kožu lica potrebno je redovno negovati a tretman za podmađivanje koji se preporučuje kao deo redovne nege jeste mezoterapija Pluryal koktelima.

Pomoću ove metode se mikoinjekcijama u srednji sloj kože ubrizgavaju prirodni sastojci u obliku koktela odnosno vitamini ( A, B, C, E i K ), minerali, antioksidansi, aminokiseline, hijaluronska kiselina i faktori rasta, tj ono što koži nedostaje. Zato mezoterapija dovodi do poboljšanja ishrane kože, bolje hidratacije i protoka krvi, a uz to stimuliše stvaranje NOVOG kolagena u koži i umanjuje bore, te na taj način usporava starenje.

Pluryal Mesoline je razvio 5 proizvoda koji ciljno deluju na promene na koži, koje pružaju umoran i nezdrav izgled. Svaki proizvod sam ili u kombinaciji sa drugim preparatima je ciljno formulisan za popravljanje nepravilnosti kože u nekoliko tretmana.

Najpopularniji je mezoterapijski tretman lica sa Pluryal Mesoline Refresh i Tight, sa kojima se koža lica podmađuje, uklanjaju se fine bore i što je najbitnije usporava se proces starenja. Mezoterapija sa ovim proizvodima dovodi do regeneracije kolagena i elastičnih vlakana zahvaljujući prisustvu biljaka matične ćelije i DNK lososa. Pružaju zaštitni efekat prventirajući oštećenja zahvaljujući prisustvu jakog antioksidansa: ferulinske kiseline.

Boja naše kože se sa godinama menja i razvija smeđe fleke, posebno kod pušača ali i kod osoba često izloženih suncu. Pluryal Mesoline Shine je dizajniran da ujednačni boju tena i smanji vidljive fleke na koži. 

 Mezoterapija dovodi do podmlađivanja i zatezanja mišića. Koža sklona aknama takođe stari i zahteva poseban tretman kloji ujedno može kontrolisati lučenje sebuma kože, a istovremeno održavati nivo vlažnosti. Pluryal Mesoline Clear je jedina nega za lečenje protiv starenja kože sklone aknama. Reguliše aktivnost sebuma u koži, istovremeno zadržavajući njenu hidrataciju. Osim što podmlađuje kožu lica, zateže je i umanjuje bore, sa Pluryal Mesoline Antiox se uspešno uklanjaju podočnjaci i hiperpigmentacije kože. Jedinstveni proizvod za regulaciju funkcije „oštećene“ kože ili vlasišta. Dvostruka upotreba: koža i vlasište. Štiti od brze razgradnje hijaluronske kiseline zahvaljujući prisustvu manitola. 

Svaki tretman sa Pluryal Mesoline serumima traje 25 minuta i nakon tretmana možete se vratiti Vašoj svakodnevnici. Mezoterapijski tretmani se mogu raditi u bilo koje doba godine, bez obzira da li je koža osunčana ili ne.  U zavisnosti od problema i stanja kože moguće je kombinovanje Pluryal Mesoline proizvoda.

Zbog svega toga mezoterapija je poznata i kao TRETMAN VEČNE MLADOSTI. 

Hiljade zadovoljnih korisnika i više od 10 miliona prodatih tretmana su dokazi fantastičnih rezultata Pluryal Mesoline proizvoda!

Posetite naš shop i poručite odmah svoje Pluryal Mesoline proizvode